Hoe werkt het

Opdrachtgever ... 'ik heb een klus'

1. Het plaatsen van de klus
Opdrachtgever

Het plaatsen van een klus is op Handyman4all.nl geheel gratis. Bedenk goed in welke (sub)rubriek de klus valt. Door een geschikte (sub)rubriek te kiezen vergroot u de vindbaarheid van uw klus.
In de omschrijving geeft u een aantal steekwoorden op over de opdracht, zodat het bedijrf ziet wat voor opdracht het gaat. In de veldnaam 'Gedetailleerde Omschrijving' beschrijft u kort samengevat waarvan u een offerte wilt ontvangen. Voorkom onnodig veel vragen van de bedrijven.
Bedenk goed dat een vakman pas gaat bieden als hij een goed beeld heeft van de opdracht. Geef verder aan wie er evt. voor het materiaal zorgt en wanneer evt. de gewenste eerste werkdag is.
Bij bieden per geeft u aan hoe het bedrijf moet gaan bieden. Per uur of totaalprijs. Het bepalen van de veilingtijd geeft aan in welk tijdsbestek het bedrijf een bod moet uitbrengen. Door een afbeelding te uploaden, maak u de opdracht compleet. Deze wordt ook op de hoofdpagina getoond. Verder dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Handyman4all.nl. Hierin staat nauwkeurig beschreven welke verplichtingen de opdrachtgever en vakman aangaan en welke gebruikersvoorwaarden van kracht zijn.

2. Ontvang een bod van vakmannen

Een geinteresseerde vakman kan overgaan tot het uitbrengen van een bod. Het is ook mogelijk dat de vakman u aanvullende vragen stelt. Het stellen van vragen kan plaatsvinden via e-mail, houd daarom uw e-mail goed in de gaten wanneer u een klus heeft geplaatst. In het profiel van de vakman kunt u bij Mijn klussen inzien welke opdrachten er lopende zijn. Bij Mijn antwoorden kunt u zien op welke opdracht u al heeft gereageerd. Let op: een vakman kan zowel een particulier als een bedrijf zijn!

3. De vakman kiezen

Uit alle aanbiedingen kiest u zelf de vakman of de vakmannen voor uw opdracht. Na overeenstemming bepaalt u wie, tegen welke prijs uw opdracht uitvoert.

4. Het beoordelen van de vakmannen

Als de vakman de opdracht heeft afgerond, kunt u een referentie achterlaten in de bedrijvengids. Door een positieve of negatieve beoordeling achter te laten in de bedrijvengids van Handyman4all.nl draagt u bij aan een beter bedrijvenbestand en helpt u opdrachtgevers bij de keuze van hun dvakman.


Ik ben een vakman ... 'ik zoek opdrachten'

1. Zoeken van opdrachten
Vakman

Om het aanbod van de opdrachten te bekijken hoeft u zich niet in te schrijven. Ze zijn gerangschikt in verschillende (sub)rubrieken. In elke categorie kunt u zoeken op adres, postcode of straat voor een klus. Deze klus worden in de onderstaande map weergegeven.

2. Inschrijven

Voordat u een bod kunt uitbrengen op een klus, dient u zich in te schrijven op Handyman4all.nl. U schrijft zich in door het formulier in te vullen via Inschrijven vakman.

3. Uitbrengen van een bod

Eenmaal ingelogd kunt u bieden en contact leggen op en over een klus. Dit kunt u doen via de mogelijkheid 'bieden' op de kluspagina. Direct in contact komen met de opdrachtgever is ook mogelijk.

4. Duur van de veilingtijd

Elke klus is ingesteld met een veilingtijd. Binnen deze veilingtijd kunt u bieden op deze klus. Wanneer de veilingtijd verstreken is, zal de opdrachtgever een bedrijf naar keuze benaderen om de opdracht te laten uitvoeren. Nog vragen? U vindt meer informatie onder Veel gestelde vragen.